Стажантска програма „ЛЯТНО ДЕПО“

Освен топло настроение, летният сезон донесе и нови попълнения за екипа ни.

Това лято Design Depot предостави възможност на една млада бъдеща дизайнерка да се присъедини към нас и да се потопи за три месеца в работата и атмосферата на Депото.

Никол Бутанска следва “ Visual Communication – Graphic Communication“ в Birmingham City University. Тя открива в Design Depot възможност да продължи развитието на своето професионално обучение през лятото, а ние предлагахме точно това – стажантска програма “Лятно депо”. И след една опознавателна среща я приехме в екипа си.

Никол имаше възможност не само да се включи в различни дизайн проекти, но и да проследи цялостно процеса – от раждането на идеята до изпълнението и реализацията на продукта. Ние се постарахме да сме ѝ полезни максимално, да ѝ дадем насоки и да отговорим на колкото се може повече въпроси за криейтив работата и бъдещото ѝ развитие в нея.

А ето и какво сподели тя за времето прекарано в Design Depot :

“С радост мога да кажа колко много ми помогна времето прекарано в Design Depot – както в професионален, така и в личен план. Имах възможност да бъда част от вдъхновяващ и сплотен екип, който успя да ми вдъхне увереност и  ми помогна да направя равносметка за професионалната си специализация. Давайки ми възможността да надникна и да бъда част от тази атмосфера, Design Depot е моят пример за работа и екип, към които искам да се върна.”

Благодарим ти Никол!


Екипът на Design Depot

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 50