Как помогнахме на един бизнес да навлезе в света на дигиталния маркетинг

Фирмата JT е създадена през 2005г. и предлага голямо разнообразие от качествено и стилно мъжко и дамско бельо.

До 2019 г. фирмата продава своите продукти единствено във физически магазин в гр. София, като за собствениците и служителите й най-важно е качественото обслужване и добрия тон с клиента.

След срещата ни с със собствениците на фирмата, ние надълго обсъдихме какви широки възможности за развитие на бизнеса предлага присъствието в дигиталното пространство. Те бяха ентусиазирана от идеите ни и заедно решихме да съсредоточим усилията си в създаване и развитие на профили в социалните мрежи Facebook и Instagram.

Ето какви действия предприехме:

Създадохме страница във Фейсбук, като за нас беше важно да представим на потенциалните клиенти информация относно създаването на фирмата, нейните цели, мисия, местоположение и контакти.

За повечето бизнеси най-важното нещо е представянето на продуктите им, съответно в това се състоеше и нашата следващата стъпка. Създадохме продуктов каталог, който детайлно описва характеристиките на продуктите, размерите, в които се предлагат и разбира се, така важната за потребителя цена.

Дойде време и за нашата първа кампания, чиято цел беше трафик във Фейсбук страницата на марката и по-конкретно насочване към продуктите. За формат на кампанията избрахме т.н. колекция (instant experience), защото той позволява използването на различнипо по вид инструменти, с които да достигнем до потребителите.

За да популяризираме лесно и бързо самата страница споделихме игра, чийто победител спечели продукт на марката.

След натрупването на определен брой последователи, започнахме да споделяме и част от продуктите на JT на самата страница.

Обърнахме внимание и на присъствието на JT в Инстаграм, като създадохме профил и започнахме да го пълним с подходящо съдържание.

Успех и за напред, JT, вярваме във вас!

За контакти с нас, очакваме вашите запитвания на  info@design-depot.eu.

 

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =